Jullie liefde verdient

een magische ceremonie

JULLIE HOUDEN HET (misschien) KLEIN, MAAR VIEREN HET GROOTS

Jullie hebben allebei het verlangen om een heel mooi liefdesfeest met elkaar en alle mensen die jullie liefhebben te vieren. Jullie kiezen voor elkaar, samen met die hechte groep dierbaren om jullie heen.

Stiekem houden jullie er niet zo van om in de belangstelling te staan. Als bruidspaar sta je toch in het middelpunt op jullie trouwdag. Het is immers jullie dag. Met een ceremonie van Janneke krijg je iets heel bijzonders. Iets wat meer gaat dan alleen jullie twee in de schijnwerpers. Je wilt dat de ceremonie echt over jullie gaat, maar je kunt als bruidspaar niet bestaan zonder je dierbaren.

Jullie JA mag net zo bijzonder zijn als jullie liefde

 

 

 

 

Heel even ben je weer samen bij die eerst ontmoeting, die eerste kus en al die momenten die jullie liefde zo bijzonder maakt.

Een verhaal waar de liefde vanaf spat

Het lijkt mij geweldig om jullie trouwambtenaar te mogen zijn en iets speciaals van jullie dag te mogen maken.

 

Tijdens de ceremonie vertel ik jullie liefdesverhaal op zo’n manier dat iedereen het gevoel heeft bij jullie momenten aanwezig te zijn geweest. Ik laat jullie en jullie dierbaren het allemaal weer beleven.

Annelinde & Sebas

Zo fijn hoe je de hele ceremonie hebt vormgegeven met ons, zoals wij het wilden vieren. Je verhaal was prachtig en zo knap hoe je onze 3 getuigen zo mooi in het geheel hebt verweven. Iedereen verdient JOU als trouwambtenaar!

Anita & Marco

Janneke weet iets moois te brengen dat mensen raakt. De ceremonie was echt de kern van de dag waar jij zo prachtig het gevoel neer hebt gezet. Het was een bad van liefde!

Claudia & Dennis

Dit was gewoon goud en nog mooier dan we hadden kunnen wensen. We zijn je zo dankbaar. We hebben van iedereen berichten gehad hoe waanzinnig de ceremonie was. Jouw verhaal over ons, uit je hart en niet van papier. We zijn nog sprakeloos.

Laura & Marco

We zijn zo blij met wat je vertelde en hoe je het vertelde. De momenten die werden uitgelicht, alsof we er allemaal bij waren. Zelfs mijn nuchtere broer vond het sprookjesachtig. Dit is niet een of ander opgedreund verhaal. Dit is een beleving.

Kosten

Kies je mij als trouwambtenaar voor jullie ceremonie? Super!!!!! Voor €1250,- (incl. btw) bied ik een volledige ceremonie op maat aan.

Wil je dat ik julie ook meteen voor de wet trouw? Dat kan, want ik ben beedigd. Houd alleen wel rekening met de gemeentelijke leges om mij te benoemen als je trouwambtenaar. Dit verschilt per gemeenten, maar daar help ik je graag bij.

Veel gestelde vragen

Hoe lang van te voren moeten we beginnen?

Hoe eerder we beginnen, hoe langer de voorpret! 
Het is vooral belangrijk om op tijd contact op te nemen om te kijken of ik jullie datum nog beschikbaar ben. De meeste koppels boeken mij een jaar van te voren, maar korter kan ook. De echte opstart voor de ceremonie begint zo’n 4 maanden van te voren en in de laatste weken interview ik jullie voor het verhaal. 

Doe je echt alles uit je hoofd?

Jazeker! Het geeft jullie de mooiste ervaring. Het voelt dan namelij alsof we er allemaal echt bij waren: die eerste kus, het verliefd worden, het aanzoek (of welke memorabel moment er ook voorbij komt dan.) 

Het enige wat ik wel voorlees is de akte (al die namen van jullie ouders en jullie getuigen. Dat is echt onbegonnen werk!)

Doe je een toga aan?

Ik heb een eigen toga. Een hele mooie 🙂
In sommige gemeenten is het dragen van een toga verplicht. Ik pas me sowieso aan aan jullie dresscode. 
Ik wil heel graag nog eens een huwelijk in mijn spijkerpak doen!

We willen jou! Wat nu?

Superleuk! 
Mail me of app me. Stuur een berichtje met jullie trouwdatum en dan neem ik contact met je op.