Gedicht: (Ik) kies mij

Gedicht: (Ik) kies mij
Persoonlijk uitgetypt op handgeschept  a5 stevig katoen papier

€15,-

Deze woorden van liefde zijn geschreven voor iemand die door een moeilijke tijd gaat met een geliefde of dierbare. Waarbij je soms je eigen behoeftes en verlangens uit het oog verliest, maar in the end gaat het om de laatste 2 regels. Dat is de boodschap die je iemand meegeeft met dit gedicht: 

Omdat ik alles van mij liefheb, 

Ik mijzelf nooit verlaat

Beschrijving

Wanneer je dit gedicht bestelt, dan kruip ik achter mijn mooie typemachine en typ dit gedicht persoonlijk voor je uit. Op 100% gerecycled dik a5 handgeschept katoen papier (en da’s een hele mond vol).

2x per week typ ik alle bestellingen uit, dus je ontvangt je gedicht uiterlijk binnen 7 werkdagen. Uiteraard mooi ingepakt, inclusief tips over hoe je dit gedicht het mooist cadeau kunt geven (ook als je het voor jezelf koopt). 

Liever een

Gedicht op maat?

Persoonlijker wordt het niet. Een gedicht cadeau doen aan een dierbare wat speciaal voor diegene is gemaakt. Of misschien wel voor jezelf.

Met liefde vang ik de juiste woorden in een poëtische vorm. Een gedicht dat je raak in de ziel.