“Een ongelofelijk waardevol en uniek cadeau.”

Gedicht op maat

Woorden van liefde

Persoonlijker wordt het niet. Een gedicht cadeau doen aan een dierbare wat speciaal voor diegene is gemaakt. Voor je zus die gaat trouwen, je moeder of die lieve vriendin die er altijd voor je is. Of misschien wel voor jezelf. 

Met liefde vang ik de juiste woorden in een poëtische vorm.
Een gedicht dat je raak in de ziel. 

€175 (inclusief btw)

 

Toen mijn beste vriendin beviel van haar eerste kindje kon ik niet in woorden uitdrukken hoe bijzonder haar dochter voor mij is. Janneke kon dat wel.

Het gedicht dat zij namens mij voor baby Sophie heeft geschreven, bracht onder woorden wat ik alleen maar kon voelen. Toen ik het voorlas aan mijn vriendin zag ik dat mijn gevoel van liefde aan haar werd overgedragen via Jannekes woorden. Het was intiem, ontroerend en we waren compleet verbonden in het moment.

ANNELINDE

Van begin tot het einde met het geven…..in alles zit liefde, aandacht en verbinding. Van het interview, tot de eerste oplevering, de voice, de tips en dan het echte pakketje. Het is zoveel meer dan gewoon een cadeau. Echt een beleving.

Heel bijzonder om uit ons gesprek deze mooie zinnen te krijgen die precies het juiste zeggen.

CAROLIJN

Ik koos voor een gedicht op maat omdat ik een origineel en niet materialistisch cadeau wilde voor mijn partner. Het gedicht was prachtig en ontroerend voor mij en ik vond het spannend en leuk om te geven! Mijn partner was duidelijk geroerd en was blij verrast met dit originele cadeau!

Super bedankt Janneke, dat je de tijd nam om ons verhaal zo prachtig op papier te krijgen.

ELZE

“Janneke vangt een gevoel in poëtische vorm. Een gedicht dat mij raakte tot in mijn ziel.”

 Bestel je een gedicht op maat voor je bedrijf? Dat kan! Stuur dan een mail naar janneke@jannekedekler.nl en dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden.

Een ongelofelijk waardevol en uniek cadeau.

 

Een persoonlijk gedicht is een blijvend cadeau met een diepe impact. Liefdevolle woorden , helemaal toegewijd aan een persoon, is maar iets wat je zelden ontvangt en je ook nog eens kunt inlijsten. 

Of je een gedicht wilt om cadeau te geven, op een geboortekaartje te zetten of voor te dragen tijdens een huwelijksceremonie of bij een afscheid. Een persoonlijk gedicht van mijn hand is diepgaand, raakt tot in de kern en is verbindend. 

€175 (inclusief btw)

 

Werkwijze

Een persoonlijk gedicht is echt maatwerk en vraagt om rust, aandacht en verbinding (en vaak een aantal diepgaande vragen van mij aan jou).

Hieronder lees je stap voor stap hoe het in zijn werk gaat en wat je mag verwachten. 

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, plannen we een telefonische afspraak in. In dat gesprek bespreken we je wensen en komen we samen tot de essentie van jouw gedicht. 

De intake alleen is al een feestje, want je mag vertellen over jouw dierbare en ik stel je de vragen die de liefde nog meer laten stromen. 

Binnen 1 tot 2 weken ontvang je de proefversie van jouw gedicht. 

Wanneer je tevreden bent en akkoord geeft, kruip ik achter mijn typemachine en werk jouw gedicht uit. Je ontvangt dan een gedicht, uiteraard mooi verpakt, waarvan er echt maar 1 uniek exemplaar bestaat en dat heb jij dan in handen. 

€175 (inclusief btw)

 

En dat is nog niet alles

Je krijgt ook nog een audio waarin ik het gedicht aan je voordraag. Zodat je weet hoe je het zelf kunt voordragen aan de ontvanger van je gedicht. 

Je krijgt ook nog extra tips om het geven van jouw gedicht een bijzondere gebeurtenis te maken. Gewoon, zodat het echt magisch kan worden! 

 

Een liefdesgedicht op maat, vol met woorden van liefde; er is er maar één aan wie ik dat blind durf uit te besteden. Janneke was onze Trouwambtenaar en heeft sindsdien een plekje in ons hart veroverd. Ze is een woordkunstenares met een hart dat overloopt van warmte.

Het was dan ook een feestje, een verwenmoment voor mezelf, om de intake met Janneke te doen. Heerlijk kletsen met haar, ze heeft altijd aan een paar woorden genoeg.

Janneke heeft de gave om 21 jaar liefde voor mijn dochter in 26 regels te gieten.
Na de intake, waarin ik heerlijk uitgebreid mocht vertellen over alles wat ik het mooiste vindt aan mijn dochter, ontving ik haar ‘vertaling’ van ons gesprek in woorden van liefde.
En de liefde straalde ervan af, helemaal raak, gevat in woorden wat ik dacht alleen te voelen.
En dat het raak was bleek toen ik het gedicht voordroeg, 33 meiden met tranen in hun ogen omdat zij ook voelden wat ik bedoelde.
Ineke

Je krijgt:

Uniek liefdesgedicht op maat
Uitgetypt op a5 formaat
Luxe handgeschept katoenpapier
Digitale proefdruk (eenmalig)

Je hebt:

Een uniek & persoonlijk cadeau
Jouw gevoelens prachtig verwoord
Woorden van liefde om te delen
Een gedicht dat raakt tot in de ziel

Veel gestelde vragen

Hoe ver van te voren moet ik een gedicht bestellen?

De doorlooptijd vanaf de intake duurt ongeveer 2 weken. Dat is de tijd die nodig is voor mij oom een mooi gedicht te schrijven, voor jou om akkoord te geven (en eventueel een aanpassing te doen), het gedicht uit te typen en via de post bij jou te krijgen. 

Dit is vanaf het intakegesprek. In de bevestigingsmail van je aankoop zit ook een link naar mijn agenda om de intake in te plannen. 

Ik heb het gedicht snel nodig, kan dat?

Laten we samen kijken! Stuur een mail via info@jannekedekler.nl of  app naar 06-38746469. Een spoedopdracht kan vaak hoor! 

Wat als ik het gedicht vreselijk vind?

Voorop gesteld dat dit nog nooit gebeurd is….kan het zijn dat je een aanpassing wilt. En dat kan! 

Meestal is het gedicht in een keer akkoord. Soms wil de gever een woord aangepast hebben, omdat dat beter past bij wie ze zijn. 
En ik heb nog maar 1 keer een strofe opnieuw gemaakt, omdat het specifieker mocht. En ook dat is toen naar volle tevredenheid gegaan. 

Kun je ook een gedicht maken voor......

Moeders voor dochters, 
Dochters voor moeders,
Voor bruidsparen, 
Voor geliefden en echtgenoten,
Voor beste vriendinnen, 
Voor babies,
2 zussen voor hun vader. 

Echt, al zou je een gedicht voor je huisdier willen, het kan allemaal. Zolang je liefde voelt voor iemand, dan kan ik er woorden aan geven. Maar twijfel je of je voor een specifieke gelegenheid of persoon of personen een gedicht kan laten maken? Stuur een mailtje met je vraag naar info@jannekedekler.nl en dan help ik je graag verder.