Schrijf de mooiste liefdesbrieven

Je wilt iets moois doen voor een ander en diegene verrassen met een mooie liefdesbrief. Maar waar begin je? Hoe begin je? Hoe maak je van het geven iets bijzonders? En hoe kom je aan mooi papier?

Met het complete liefdesbrievenpakket heb je alles in een:

De juiste spullen, hulp om je eigen woorden van liefde te vinden en om van jouw liefdesbrief een bijzonder moment te maken.

€35,- inclusief btw

Hey Mooierd!

Een liefdesbrief schrijven is een van de mooiste dingen die je kunt doen. Je geeft de ander namelijk niet alleen een mooi cadeau met de brief zelf. Je zorgt ervoor dat jouw ontvanger keer op keer terug kan keren naar jouw woorden van liefde. 

En wees gerust: Je hoeft niet de nieuwe Shakespeare of Rumi te zijn. 

Het gaat om jouw

woorden van liefde

VINDEN ~ VERWOORDEN ~ VERSPREIDEN

Met dit pakket, inclusief audiotraining, ga je jouw mooiste liefdesbrieven schrijven.

    • Je leert alle do’s & don’ts als het aankomt op een goede liefdesbrief.
    • Je ontdekt verschillende ‘ingangen’ voor je liefdesbrief, zodat je altijd fijn kunt beginnen en ook door kunt schrijven.
    • Je krijgt inspiratie om van jouw liefdesbrief een extra mooi moment te maken.
    • En er wacht een hele lijst aan woorden en zinnen op je die je kunt gebruiken in jouw liefdesbrief. Om 1-op-1 over te nemen of juist aan te apssen naar je eigen woorden.

€35,- inclusief btw

Hoe het werkt

In het liefdespakket ontdek je jouw link naar de 3 online audiobelevingen om ervoor te zorgen dat jij je mooiste liefdesbrief schrijft. 

Per post ontvang je ook een fysiek pakket met je benodigdheden voor het schrijven van jouw liefdesbrief. Waaronder prachtig handgeschept papier (waar ik mijn gedichten op uittyp). Je hoeft zelf alleen maar voor je eigen favoriete pen te zorgen. 

 

BONUS: De zeer gewilde toestemmingskaart en bijbehorende audio om jezelf alle ruimte te geven die je maar nodig hebt om je keuzes in vrijheid te maken.

 

€35,- inclusief btw

“Liefde is een gevoel van jou. Niemand kan het ooit van je afnemen en je kunt het eindeloos verspreiden”